مراجعه به روانشناس و تاثیر آن بر درمان
زندگی به عنوان یک عامل موثر در مقابله با مشکلات و بیماریها در نظر گرفته شود و نقش مهمی در سلامت روان دارد .پژوهشها نشان دادند که امید به زندگی با سلامت جسمی و روان شناختی، خودارزشی بالا، تفکر مثبت، روابط اجتماعی و کیفیت زندگی ارتباط مستقیم دارد
امروزه حضور روزافزون زنان در جامعه و اشتغال آنان، موجب افزایش میزان خودپندارة مثبت اجتماعی در آنان شده، که این خود متأثر از میزان تحصیلات، ویژگیهای شخصیتی، رضایت از زندگی و ازدواج است
عامل مشکلات اقتصادی و فقر آنان در سالمندی است که متعاقب آن موجب وابستگی زنان به همسر و یا فرزندانشان می شود نتایج مطالعة مستی و همکاران نشان داد که اشتغال زنان با سلامت اجتماعی آنان رابطة معناداری دارد. سلامت اجتماعی در بین زنان شاغل بیشتر از زنان خانه دار و در بین شاغلین رسمی و پاره وقت بالاترین سطح سلامت اجتماعی دیده شد). همچنین تمنایی فر و همکاران در مطالعه خود نشان دادند که رضایت از زندگی و سلامت عمومی زنان شاغل در مقایسه با زنان بیکار از وضعیت بهتری برخوردار بود. این در حالیست که نتایج مطالعه نشان داد که زنان غیرشاغل در مقایسه با زنان شاغل از انسجام بالای روابط زناشویی و سطح پایین استرس و افسردگی برخوردار بودند.
اهمیت روانشناسی
در جواب اینکه روانشناسی چیست باید گفت روانشناسی علم بسیطی است و وجود شاخه های مختلف روانشناسی نشانگر اهمیت این رشته است.
از یک سو رفتارهای انسان متفاوت است و از طرف دیگر این رفتارها در سنین مختلف و در زمان های مختلف به صورت متفاوتی نمایان میشود و برای شناخت انسانها در سنین و زمانهای مختلف، نیازمند آگاهی از روان آنها ست.
با توجه به اینکه “روانشناسی” بر بسیاری از وجوه زندگی ما اثر میگذارد، شایسته است حتی کسانی که در پی کسب تخصص در این رشته نیستند آگاهی مختصری از این دانش پویا داشته باشند.
آگاهی از اینکه مقدمات روانشناسی چیست به شما کمک میکند تا بفهمید چرا افراد به شیوه های معینی می اندیشند و عمل می کنند.
افسردگی یکی از عوامل اصلی مراجعه به روانشناس
مهمترین علائم و نشانه های اختلال افسردگی را اینجا مطرح می کنم. با دقت بخوانید و اگر خودتان یا نزدیکانتان این ها را دارند سعی کنید به کمک دسترسی پیدا کنید. درهرصورت ابتلا به بیماری باید جدی گرفته شود و به دنبال درمان بود.
روحیه ی غمگین و ناراحت ( تقریبا به صورت ممتد بیش از 2 هفته) : این نشانه رو ممکنه خود فرد ندونه که داره! و اگر دیگران فرد رو اینطوری توصیف میکنن بازهم میشه گفت این ملاک وجود داره.
لذت نبردن از فعالیت های روزمره: یعنی فرد فعالیت هایی که قبلا بهش لذت میداد رو دیگه دوست نداره و براش لذت بخش نیستن. این درصورتیه که فرد تقریبا تموم این فعالیت ها دیگه از چشمش افتاده باشن نه فقط یکی دوتا.
تغییرات وزن و اشتها: اگر فرد در یک ماه گذشته بیشتر از 5 درصد وزنشو از دست داده باشه یا بیشتر از 5 درصد به وزنش اضافه شده باشه، این نشانه رو میشه گفت داره. یا اینکه اشتهای فرد خیلی بیشتر شده باشه یا خیلی کمتر.
پرخوابی یا کم خوابی نسبت به قبل
احساس بی ارزش بودن
از دست دادن انرژی و حال و حوصله
افکار مربوط به مرگ: از فکر اینکه بمیره بهتره تا برنامه ریزی برای خودکشی>>>> اگر از این افکار دارید حتما سریع به یه متخصص مراجعه کنید.
مراجعه به مشاوره خانواده برای خیانت
خبر بد این است که تحقیقات تخمین زدهاند که حدود 25 درصد از زوجین اقدام به خیانت به همسر میکنند. این خیانت میتواند به شکل رابطه جنسی، رابطه تلفنی، چت از طریق شبکههای اجتماعی باشد. متاسفانه بار روانی خیانت بسیار گران و سنگین است.
خیلی از افرادی که به آنها خیانت میشود، دچار فرضیات و افکار اشتباهی میشوند که در این مطلب میخواهیم 4 تا از این موارد را نام ببریم. سری بعدی از این مطلب، 3 اشتباه و افسانه دیگر را به شما میگوییم.
- رابطهمان تمام شده
- همسرم به من خیانت کرده، چون به من علاقه ندارد
- من دیگر برای همسرم جذاب نیستم
- خودشیفتگی همسرم باعث خیانتش شده
مشکلات جنسی در روابط زناشویی
اختلال نعوظ یک بیماری شایع سلامت جنسی است. اگر اختلال نعوظ دارید، ممکن است نتوانید نعوظی داشته باشید که برای رابطه جنسی به مناسب باشد ویا اینکه نتوانید نعوظ را به اندازه کافی برای داشتن رابطه جنسی با همسرتان حفظ کنید.
اختلال نعوظ از نظر شدت متفاوت است. برای برخی از مردان، گاه به گاه پیش می آید و می تواند هر از چند گاهی مانع رابطه جنسی شود. برای دیگران، اختلال نعوظ ممکن است یک مشکل شدید و طولانی مدت باشد که تأثیر جدی بر توانایی فرد برای لذت بردن از رابطه جنسی دارد.
تخمین زده می شود که 30 میلیون مرد در ایالات متحده تحت تأثیر اختلال نعوظ هستند که آن را به یک مشکل بسیار رایج تبدیل می کند.
برخی عوامل ممکن است خطر ابتلا به اختلال نعوظ را افزایش دهند. اگر مسن تر هستید، استفاده از دارو های تجویزی برای مقابله با بیماری یا عادات خاصی مانند سیگار کشیدن یا نوشیدن زیاد الکل، ممکن است باعث شود تا شما بیشتر مستعد ابتلا به اختلال نعوظ باشید.
شایع ترین علل روانشناختی اختلال نعوظ چیست؟
اگرچه بیشترین علل پدیدار شدن اختلال نعوظ ماهیت فیزیکی دارند، اما بسیاری از موارد اختلال نعوظ در نتیجه مسائل عاطفی یا روانی ایجاد میشوند.
هنگامی که اختلال نعوظ مربوط به یک مشکل روانی باشد، به آن اختلال نعوظ روانی یا ناتوانی روانی می گویند.
مانند اختلال نعوظ فیزیکی، هیچ دلیل روانشناختی واحدی وجود ندارد که بتواند باعث اختلال نعوظ در مردان شود. درعوض، مسائل مختلفی می توانند باعث اختلال نعوظ روانی شوند یا به آن کمک کنند، مانند:
اضطراب، چه ماهیت عمومی داشته باشد و چه به طور خاص مربوط به رابطه جنسی باشد.
ترس یا شکست جنسی یا عملکرد جنسی ضعیف
احساس گناه در مورد درگیر شدن در فعالیت جنسی
استرس در مورد رابطه جنسی یا استرس مزمن مرتبط با مسائل دیگر
افسردگی و سایر اختلالات خلقی
مشکلات رابطه
تماشای بیش از حد پورن
عزت نفس پایین
برخی از داروهای مورد استفاده برای درمان مسائل روانی مانند داروهای ضد افسردگی نیز می توانند در ایجاد اختلال نعوظ نقش داشته باشند.
URL |
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6930697319696805888/ |
https://twitter.com/MdTarik71524315/status/1524931686487986177 |